Πρόβλημα υπογονιμότητας; Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είστε μόνοι…

Τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και ποικίλα, οπότε η συμβολή των ειδικών αποτελεί την πρώτη σωστή κίνηση για τις μετέπειτα αποφάσεις. Εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είστε μόνοι. Στη σημερινή εποχή με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πολλά ζευγάρια φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η στήριξη υπογόνιμων ζευγαριών με προσωπική φροντίδα αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Σε μια εποχή όπου η ταχύτητα στις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης αφήνει λίγα περιθώρια προσωπικής επαφής μεταξύ ασθενών και ιατρών, η στήριξη των υπογόνιμων ζευγαριών με προσωπική φροντίδα εξακολουθεί να είναι για εμάς προτεραιότητα.

Στο emBIO εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης IVF

Οι νέες τεχνικές γονιμοποίησης και ανάπτυξης εμβρύων έχουν εξελιχθεί σε σημαντικό βαθμό, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους ειδικούς επιστήμονες, γυναικολόγους και εμβρυολόγους, να αντιμετωπίζουν με επιτυχία και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις.

Παρέχουμε ιατρική φροντίδα με εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο πρόσωπο

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μονάδας με άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία, εμβρυολογικό εργαστήριο, εξεταστήρια και ιατρεία, σε συνδυασμό με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό,  παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με ευθύνη, συνέπεια και ανθρώπινο πρόσωπο.

Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου σας, για απόκτηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας.

Γνωρίζοντας ότι απόφαση και η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιδιαίτερο ζήτημα, στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλα τα  ζευγάρια που  χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Banner-eg

450 150 exosomatiki

Καλωσόρισμα

Αγαπητοί φίλοι,

θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια αλλά η σύλληψη καθυστερεί για διάφορους λόγους. Για πολλά ζευγάρια αυτή είναι η αρχή του δρόμου για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Στη σημερινή εποχή με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πολλά ζευγάρια φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζονται είναι οι ιατρικές συμβουλές, ο καλύτερος προγραμματισμός και σε πολλές περιπτώσεις η λεπτομερής διερεύνηση επιμέρους προβλημάτων. Τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και ποικίλα, οπότε η συμβολή των ειδικών αποτελεί την πρώτη σωστή κίνηση για τις μετέπειτα αποφάσεις.

Περισσότερα...

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

την ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και την ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

για το ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

babyspace-banner
naturalcircle185
 

Η Μονάδα emBIO (video)

Triplets-2013

liver
 
Επιτυχής κύηση υψηλού κινδύνου!
 "Η θέληση της Σοφίας νίκησε τις ενστάσεις μου" - Ηλίας Γάτος

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Ο Ηλίας Γάτος απαντά στις ερωτήσεις σας για την εξωσωματική γονιμοποίηση.