Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Προβλήματα υπογονιμότητας;
Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είστε μόνοι…

Τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και ποικίλα, οπότε η συμβολή των ειδικών αποτελεί την πρώτη σωστή κίνηση για τις μετέπειτα αποφάσεις. Στη σημερινή εποχή με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πολλά ζευγάρια φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο emBIO
εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης IVF

Οι νέες τεχνικές γονιμοποίησης και ανάπτυξης εμβρύων έχουν εξελιχθεί σε σημαντικό βαθμό, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους ειδικούς επιστήμονες, γυναικολόγους και εμβρυολόγους, να αντιμετωπίζουν με επιτυχία και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις.

Παρέχουμε
ιατρική φροντίδα με εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο πρόσωπο

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μονάδας με άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία, εμβρυολογικό εργαστήριο, εξεταστήρια και ιατρεία, σε συνδυασμό με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με ευθύνη, συνέπεια και ανθρώπινο πρόσωπο.

Στόχος μας
είναι να συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου σας, για απόκτηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας

Γνωρίζοντας ότι απόφαση και η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιδιαίτερο ζήτημα, στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλα τα ζευγάρια που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Η στήριξη υπογόνιμων ζευγαριών με προσωπική φροντίδα αποτελεί για εμάς προτεραιότητα

Σε μια εποχή όπου η ταχύτητα στις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης αφήνει λίγα περιθώρια προσωπικής επαφής μεταξύ ασθενών και ιατρών, η στήριξη των υπογόνιμων ζευγαριών με προσωπική φροντίδα εξακολουθεί να είναι για εμάς προτεραιότητα.

Previous slide
Next slide

“Η σωστή ενημέρωση των ζευγαριών είναι η αρχή για τη μείωση της υπογονιμότητας και την απόκτηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας”

Θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια αλλά η σύλληψη καθυστερεί για διάφορους λόγους. Για πολλά ζευγάρια αυτή είναι η αρχή του δρόμου για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Στη σημερινή εποχή με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πολλά ζευγάρια φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζονται είναι οι ιατρικές συμβουλές, ο καλύτερος προγραμματισμός και σε πολλές περιπτώσεις η λεπτομερής διερεύνηση επιμέρους προβλημάτων. Τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και ποικίλα, οπότε η συμβολή των ειδικών αποτελεί την πρώτη σωστή κίνηση για τις μετέπειτα αποφάσεις.

[Περισσότερα]

small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική