Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Ιωάννης Παπαδογιαννάκης

Ο Ιωάννης Παπαδογιαννάκης είναι Γυναικολόγος, Μαστολόγος και Χειρουργός Μαστού με 18 χρόνια κλινικής εμπειρίας στον τομέα του μαστού (προληπτικό και χειρουργικό).

Ο Ιωάννης Παπαδογιαννάκης είναι γεννημένος το 1968 και Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με λίαν καλώς. Έχει ειδικευτεί στη Μαιευτική Γυναικολογία στην Α’ Μαιευτική
Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα). Από το 2002 ασκεί ως ελεύθερος επαγγελματίας την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας. Από το 2004 έως το 2008 απέκτησε εξειδίκευση στη Χειρουργική του Μαστού στο Κέντρο Μαστού του Μαιευτηρίου Ιασώ, όπου και συνεργάζεται μέχρι σήμερα πραγματοποιώντας και προληπτικό ιατρείο μαστού αλλά και χειρουργεία.

Παράλληλα, από το 2008 είναι Συνεργάτης Μαστολόγος και Χειρουργός Μαστού στο Κέντρο Εξωσωματικής emBIO IVF Medical Center με τo γιατρό Μαιευτήρα Ηλία Γάτο.

Από το 2017 δραστηριοποιείται επαγγελματικά αποκλειστικά στο κομμάτι του μαστού και στα Χανιά, διατηρώντας και εκεί ιατρείο Μαστού και πραγματοποιώντας χειρουργεία σε κλινικές στα Χανιά.

Ο γιατρός Ιωάννης Παπαδογιαννάκης, εκτός της κλινικής εξέτασης μαστού εκτελεί

a. υπερηχογραφήματα μαστών ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε
b. παρακεντήσεις με FNA & Core biopsy καθώς και όλο το φάσμα της χειρουργικής μαστού
c. (ογκεκτομή, μαστεκτομή, μασχαλιαία λεμφαδενεκτομή, τεχνική φρουρού λεμφαδένα κ.α.).

Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ). Συμμετέχει στο εβδομαδιαίο Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Επίσης συμμετέχει τακτικά σε διεθνή ιατρικά συνέδρια με ανακοινώσεις και ομιλίες και έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς άρθρα/συνεντεύξεις σχετικά με το μαστό τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

τηλ.: +30 211 7300233, 697 4441052
E-mail: ionipa@hotmail.com, ioannispapadogiannakis@gmail.com

small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική