Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Ιωάννης Παπαδογιαννάκης

Ο Ιωάννης Παπαδογιαννάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Το 1993 έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με βαθμό λίαν καλώς. Από το 1994 έως το 1996 υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ειδικεύτηκε στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Το 1997 εξετέλεσε την Υποχρεωτική του Υπηρεσία Υπαίθρου (Αγροτικό). Εν συνεχεία από το 1998 έως το 2002 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στη Μαιευτική Γυναικολογία στην Α’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα).

Από το 2002 ασκεί το επάγγελμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Από το 2004 έως το 2008 ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Μαστού στο Κέντρο Μαστού του Μαιευτηρίου Ιασώ, όπου συνεργάζεται μέχρι σήμερα. Από το 2008 είναι Συνεργάτης Μαστολόγος στο Ιατρικό Κέντρο emBIO IVF. Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ).

Έχει συμμετάσχει σε διεθνή ιατρικά συνέδρια με ανακοινώσεις και ομιλίες και έχει δημοσιεύσει άρθρα για τον μαστό σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική