Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Κλινικοί Εμβρυολόγοι

Ντίνα Κατρανιά Παράσχου BSc, MSc

Κλινική Εμβρυολόγος
Διευθύντρια Βιολογικού Εργαστηρίου

Η Ντίνα Κατρανιά εκπαιδεύτηκε στην εμβρυολογία στο Gynaecology and Fertility Center του Λονδίνου υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Ian Craft ενός από τους πρωτοπόρους στην εξωσωματική γονιμοποίηση για 2 χρόνια. Το κέντρο αυτό ειναι από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία κάνοντας περίπου 2000 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης το χρόνο. Μετά εργάστηκε στη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του νοσοκομείου Hammersmith του Λονδίνου για 3 χρόνια υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Robert Winston και της Karin Dawson. Στο Νοσοκομείο Hammersmith ήταν υπεύθυνη για την καθημερινή λειτουργία της μονάδας κάνοντας εφημερίες και εκπαιδεύοντας νέους εμβρυολόγους και πραγματοποίησε μια απο τις πρώτες μικρογονιμοποιήσεις (ICSI) στη Αγγλία. Εκεί εκπαιδεύτηκε στο τεχνική της βιοψίας εμβρύων για προεμφυτευτικό έλεγχο (PGS, PGD) κάτι που έγινε πρώτη φορά στο κοσμό στο νοσοκομείο αυτό. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι διευθύντρια του εργαστηρίου εξωσωματικής του Embio και υπεύθυνη για την εκπαίδευση νέων εμβρυολόγων. Είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και έχει την επίβλεψη περιστατικών εξωσωματικής γονιμοποίησης και μικρογονιμοποίησης ωαρίου (ICSI) και προεμφυτευτικού ελέγχου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες (PGS) και μονογονιδιακές παθήσεις όπως η β-θαλασσαιμία (PGD). Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη νέα μέθοδο της in-vitro ωρίμανσης των ωαρίων (IVM) στο McGill πανεπιστήμιο του Καναδά, υπό την επίβλεψη του Dr. Jin Tae Chung και του Καθηγητή S. L. Tan. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Master of Science (MSc) στην Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Norwich, University of East Anglia, England. Είναι μέλος της ACE (Βρετανική Ένωση των Κλινικών Εμβρυολόγων) και της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) και υπήρξε μια από τους πρώτους εμβρυολόγους στην Αγγλία που το 1995 πήρε άδεια από την HFEA (Βρετανική Ανεξάρτητη Αρχή της Εμβρυολογιας) για την μικρογονιμοποίηση (ICSI). Είναι παντρεμένη με τον γυναικολόγο Θάνο Παράσχο και έχει τρία παιδια.

Λίλυ Γεωργουλάκου BSc MSc

Κλινική Εμβρυολόγος

Η Λίλυ Γεωργουλάκου είναι απόφοιτος του Southampton University με μεταπτυχιακές σπουδές και μετεκπαίδευση στην κλινική εμβρυολογία στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου όπου απέκτησε το MSc. Έχει εφτάχρονη κλινική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής όπως ωοληψίες, καθάρισμα ωαρίων, ανάπτυξη και αξιολόγηση εμβρύων, υποβοηθούμενη εκκόλαψη, IVM (in vitro ωρίμανση ωαρίων), κατάψυξη και απόψυξη εμβρύων και σπέρματος, προ-εμφυτευτικό έλεγχο (PGD) για τη διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών και της β-θαλασσαιμίας, εμβρυομεταφορά και ανάλυση και προετοιμασία σπέρματος για σπερματέγχυση ή εξωσωματική. Είναι μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) από το 2000. Έγινε μέλος της ομάδας μας το 2003 και είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία του εργαστηρίου και την εκπαίδευση και καθοδήγηση νέων εμβρυολόγων.

Χριστίνα Δελή BSc MSc

Κλινική Εμβρυολόγος

Η Χριστίνα Δελή είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στην κλινική εμβρυολογία απ’ το Πανεπιστήμιο του Nottingham της Αγγλίας. Εργάστηκε για έξι μήνες σε ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο όπου και απέκτησε σημαντική εμπειρία σε πλήθος μικροβιολογικών τεχνικών όπως ηλεκτροφόρηση πρωτεϊνών, μέτρηση ορμονών και καρκινικών δεικτών στο αίμα, ELISA και ανίχνευση αλλεργιών και αυτοάνοσων νοσημάτων. Έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιούλιο του 2006 και εκπαιδεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα ανδρολογικών και εμβρυολογικών τεχνικών όπως ωοληψίες, καθάρισμα και εκτίμηση ωαρίων, ανάπτυξη και αξιολόγηση εμβρύων, κατάψυξη και απόψυξη εμβρύων και σπέρματος, εμβρυομεταφορά και ανάλυση και προετοιμασία σπέρματος για σπερματέγχυση ή εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) από το 2006.

small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική