Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Tήρηση Προσωπικών Δεδομένων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Συμφωνείτε ότι η χρήση του ιστότοπου υπόκειται επίσης στην Πολιτική Απορρήτου, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν υποβάλετε πληροφορίες, συναινείτε στη χρήση των πληροφοριών από το emBIO και τις συνδεδεμένες εταιρείες του σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του emBIO. ΕΓΓΥΗΣΗ Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να διατηρήσετε την emBIO και τις θυγατρικές της, υπαλλήλους, εργολάβους / εξωτερικούς συνεργάτες, αντιπροσώπους, δικαιοπάροχους, προμηθευτές και παρόχους περιεχομένου, αβλαβείς έναντι οποιωνδήποτε ισχυρών, ενεργειών ή αξιώσεων, ενεργειών ή αξιώσεων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εύλογων αμοιβών δικηγόρου που προκύπτουν από ή φέρεται ότι προκύπτουν από την παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης.
ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
Εάν η πλήρης διάταξη αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης Διαφορετικών Θέσεων, όπως είναι άκυρη από τα αρμόδια δικαστήρια, η ακυρότητα αυτής της διάταξης δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των άλλων διατάξεων αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης, οι οποίες θα παραμείνουν πλήρως δύναμη και αποτέλεσμα. . Καμία παραίτηση από οποιονδήποτε από τους όρους και προϋποθέσεις δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως περαιτέρω ή συνεχιζόμενη παραίτηση από αυτόν τον όρο ή προϋπόθεση οποιουδήποτε άλλου όρου ή προϋπόθεσης.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Το EmBIO μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αλλάξει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης ενημερώνοντας αυτήν την ανάρτηση. Δεσμεύεστε από τυχόν κριτικές και επομένως θα πρέπει να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε για τους τρέχοντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης στους οποίους δεσμεύεστε.
ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Εκτός εάν προβλέπεται ρητά από μια συγκεκριμένη “νομική ειδοποίηση” στον Ιστότοπο, αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ εσάς και της emBIO σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου emBIO και των περιεχομένων του. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.
small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική