Ηλίας Γάτος, M.D.
Χειρουργός, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Επιστημονικός Διευθυντής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO

Υπογονιμότητα

Παρά την ποικιλία των πληροφοριών σχετικά με τη στειρότητα που είναι διαθέσιμες επί του παρόντος, τα ζευγάρια έχουν μεγάλο αριθμό ερωτήσεων σχετικά με τις θεραπείες. Η ενημερωμένη ιστοσελίδα μας παρέχει πληροφορίες για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας. Ο Δρ Ηλίας Γάτος έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχημένης εγκυμοσύνης διεθνώς και εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Ενθαρρύνουμε τους συζύγους να παρακολουθούν συνεδριάσεις και να λαμβάνουν μέρος στις αποφάσεις, καθώς και να παρακολουθούν θεραπείες. Η υποστήριξη μεταξύ του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο κατά τη διάρκεια των δοκιμών όσο και σε όλη τη διαδικασία, καθώς μειώνει το άγχος και οδηγεί σε επιτυχή έκβαση. Αφιερώστε το χρόνο που απαιτείται για να συγκεντρώσετε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τη θεραπεία σας. Επίσης, ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση και ο Ηλίας Γάτος θα απαντήσει άμεσα σε όλες τις ανησυχίες σας. Πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα για τη θεραπεία της υπογονιμότητας, δεδομένου ότι πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για ένα ζευγάρι. Εμείς στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής emBIO διασφαλίζουμε ότι αυτή η εμπειρία είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ανώδυνη και εργαζόμαστε με σκοπό να σας παρέχουμε τη βέλτιστη φροντίδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι θεραπείες υπογονιμότητας δεν παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά τα περισσότερα ζευγάρια κατανοούν ότι η εμπειρία και η προσπάθεια άξιζε τον κόπο εκ των υστέρων.

Ξεκινήστε τη διαδικασία σήμερα εξετάζοντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας και υποβάλετε τις ερωτήσεις σας. Το επόμενο βήμα είναι να μας καλέσετε στο +(30)210 3816741 (9:00 – 21:00) ή να στείλετε ένα e-mail (gatos@embio.com.gr) για την προσωπική σας συνεδρία με τον Δρ Ηλία Γάτο. Η σωστή συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό… γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Ανεξήγητη Υπογονιμότητα

Η περίπτωση της ανεξήγητης υπογονιμότητας πλήττει περίπου το 5-10% των σημερινών ζευγαριών. Στα ζευγάρια αυτά παρατηρείται

Βασικές Ενδείξεις

Πότε ένα Ζευγάρι πρέπει να ζητήσει βοήθεια από έναν ειδικό; Πρόβλημα υπογονιμότητας ενδέχεται να υπάρχει σε

small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn more about IVF.

small_c_popup.png

Ρωτήστε μας...

Μάθετε για την Εξωσωματική